Vi söker alltid folk med drivkraft och talang, både på Saint-Gobain Distribution Sweden och inom våra respektive bolag.
SÖK JOBB INOM VÅRA BOLAG
 • img

  Bevego

  Bevego är ett av Sveriges ledande handelsbolag inom byggplåt, teknisk isolering och ventilation. Runt om i Sverige har vi ett fyrtiotal butiker – alla med ett omfattande utbud, hög service och bred branschkunskap.
  Se lediga jobb
 • img

  Dahl

  Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan leverantörer och hantverkare. Via ett åttiotal butiker och branschens mest omfattande e-handel är vi Sveriges ledande handelsbolag inom vs. I affären ingår även mark & va.
  Se lediga jobb
 • img

  Kakelspecialisten

  Kakelspecialisten är marknadens ledande företag inom kakel och badrumsinredningar. Vi erbjuder allt inom kakel, fästmedel, våtrumssystem, verktyg för plattsättningsarbeten samt badrumsinredning från ett fyrtiotal olika tillverkare.
  Se lediga jobb
 • img

  Konradssons kakel

  Konradssons Kakel är en av Sveriges största leverantörer av kakel och klinker och har över 50års branscherfarenhet. Vi har fyra inspirerande butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping.
  Se lediga jobb
 • img

  Optimera

  Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffsbyggare med ett sextiotal byggvaruhus runt om i Sverige. Vi stöttar med produkter, logistik och tjänster för bättre affärer och hållbart byggande.
  Se lediga jobb
 • img

  Saint-Gobain Distribution Sweden

  Saint-Gobain Distribution Sweden AB ansvarar för att förse bolagen inom koncernen med hållbara och effektiva processer inom: administration, affärsutveckling, ekonomi, hållbarhet, IT och supply chain.
  Se lediga jobb